OVER PETERS KEUKENINTERIEURS.

Een terugblik door Toon Peters, tweede generatie keukenspecialist.

Op 14 februari 1985 openden mijn ouders, Toon en Leida Peters, hun keukenspeciaalzaak in Nijmegen. Het toenmalige winkelpand aan de Voorstadslaan werd ingericht met keukens en de geboorte van Peters Keukeninterieurs was een feit!

Na een jaar op de Voorstadslaan te hebben gezeten besloten mijn ouders een eigen pand aan te schaffen en te verhuizen naar een nieuw adres. In de zoektocht naar een geschikt winkelpand, was het mijn opa die de huidige locatie, St. Jacobslaan 90, de beste keuze vond. Hij zag de drukte bij de supermarkt aan de overzijde van de straat (toen nog MIRO) en zei: “Als het daar regent, dan druppelt het bij jou” en hij had gelijk.

Na een opleiding bouwkunde aan de MTS heb ik mijn aannemersdiploma behaald en ben ik in het bedrijf van mijn ouders begonnen. Van leerling keukenmonteur tot monteur, daarnaast ook de administratie, orderverwerking en natuurlijk de verkoop in de winkel.

Toen mijn ouders het wat rustiger aan wilden gaan doen heb ik in 1996 het bedrijf samen met mijn vrouw Maureen overgenomen. In februari 2015 hebben wij het 30 jarig bestaan van Peters Keukeninterieurs gevierd, iets waar zowel wij, als mijn ouders erg trots op zijn.

Peters Keukeninterieurs anno 2019.

Peters Keukeninterieurs Toon Peters

Het team van Peters Keukeninterieurs bestaat vandaag de dag uit zes personen die bijna allemaal al lang bij ons werken.

Naast mijn vrouw en mijzelf zijn dat Danny Berntssen (2006), Marco Bogaard (1994) en Don Theunissen (1998). Dennis Peters (2015) is de laatste aanvulling op ons team. Met z’n allen zijn we dan ook een hecht team, waar alles goed op elkaar is afgestemd. Een goede basis voor een perfecte levering en installatie van de keuken.

Doordat ik aannemer ben kunnen we ook kleine verbouwingen in de keukenruimte aanbieden. Van sloopwerk tot aan de uiteindelijke oplevering houden wij daarbij alles in één hand. Ik blijf het aanspreekpunt waardoor alles goed op elkaar blijft afgestemd. Een strakke planning, vakkundige mensen en natuurlijk een prachtig eindresultaat.

Zo is het plaatje compleet. Een prachtig product, een fijn team en een tevreden klant. We zeggen hier niet voor niets dat het kopen van een keuken een feestje moet zijn!

Toon Peters 

 

 

 

IMG 2694

St. Jacobslaan 90

6533 BV  NIJMEGEN

Tel:  024-3552220

info@peterskeukens.nl