ALLES IN ÉÉN HAND.

Meer dan keukenmontage alleen.

Een keuken kopen is leuk! Daar zijn wij bij Peters Keukeninterieurs van overtuigd. De voorpret begint met het kiezen van een nieuwe keuken en het maken van het juiste keukenontwerp. Maar bij de aankoop van een keuken komt vaak meer kijken, zoals bijvoorbeeld sloop- of stucwerk bijvoorbeeld, het verleggen van leidingen of het regelen van nieuw sauswerk. Lastig of ingewikkeld? Wat ons betreft niet, want wij nemen graag al het werk in uw keukenruimte uit handen.

Vanaf het moment van aankoop tot en met het moment van oplevering, zorgen wij ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. We maken een strakke planning, zorgen voor de juiste vakmensen en blijven zelf steeds uw aanspreekpunt, waardoor alles goed op elkaar blijft afgestemd en een perfect eindresultaat wordt bereikt. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken en kunt volop genieten van het vooruitzicht op uw nieuwe keuken.

Wilt u liever zelf aan de slag, dan mag dat natuurlijk ook. U kunt ook een gedeelte van de werkzaamheden aan ons uitbesteden. Aan u de keuze!

Peters Keukeninterieurs werkt samen met een vast team van erkende vakmensen. Door de jarenlange samenwerking is dit team op elkaar ingespeeld en weet iedereen wat er nodig is om tot een prachtig eindresultaat te komen. Voor elk onderdeel hebben wij de juiste persoon voor u klaar staan. Geen idee wat er allemaal mogelijk is? We zetten het graag voor u op een rijtje:

Slopen, hakken en breken.

Voordat er met de sloopwerkzaamheden kan worden begonnen, dekken we eerst de vloeren af en plaatsen we een stofscherm om het meeste stof tegen te houden. Nu kunnen we de oude keuken demonteren, wand- en/of vloertegels afhakken en oude stuclagen verwijderen. Als het nodig is verzorgen wij het boren van een nieuwe doorvoer voor de afzuigkap. Natuurlijk voeren we het puin en de oude apparaten af.

Als gediplomeerd aannemer hebben wij alle bouwkundige kennis in huis waardoor wij ook kleine verbouwingen in de keukenruimte kunnen aanbieden. Het aanbrengen van een nieuw plafond, het maken van een scheidingswand, het plaatsen van een nieuw kozijn, behoren daardoor ook tot de mogelijkheden.

Gas, water en licht.

Alle leidingen worden nu op de plaats gebracht door de loodgieter. Denkt u aan een mooie design radiator of aan vloerverwarming? Het kan allemaal!

De elektricien zorgt dat de juiste aansluitpunten worden gemaakt. Een compleet nieuwe meterkast kan worden geplaatst maar ook alleen een uitbreiding van het aantal elektra groepen is geen probleem. Wilt u spots in het plafond of design stopcontacten boven het werkblad? De mogelijkheden zijn eindeloos.

We gaan weer opbouwen.

Als alle leidingen op hun plaats liggen komt de stukadoor om er weer een mooie ruimte van te maken. Wanden en plafonds worden uitgevlakt en daarna voorzien van een afwerking in vlak pleisterwerk, schuurwerk of sierpleister.

Als u graag een tegelvloer wilt hebben komt de tegelzetter deze nu vakkundig leggen. De schilder kan ook aan het werk en maakt er weer een mooie keukenruimte van.

De montage van uw droomkeuken.

Nu al het voorwerk is gedaan kan uw mooie nieuwe keuken gemonteerd worden door onze eigen monteurs. Zij hebben veel ervaring en kennen het product door en door. Zij geven u graag tips over het gebruik van de keuken en zullen ook het onderhoud ervan met u bespreken. Natuurlijk nemen onze monteurs alle verpakkingsmaterialen mee en laten zij de keuken schoon achter.

De finishing touch.

Na de montage kunnen de wanden worden afgewerkt. Bijvoorbeeld met tegels, een design achterwand van Pimp Your Kitchen, gekleurd glas, sierpleister of sauswerk. Ook de laminaat- of PVCvloer kan nu gelegd worden.

Al met al een hele berg werk maar het eindresultaat mag er zijn. Het genieten van uw nieuwe keuken kan nu echt beginnen!

IMG 2694

St. Jacobslaan 90

6533 BV  NIJMEGEN

Tel:  024-3552220

info@peterskeukens.nl