Welkom op de webpagina van Peters Keukeninterieurs

Peters Keukeninterieurs is al meer dan 30 jaar het vertrouwde adres voor de aanschaf van een nieuwe keuken. Bij ons is goed advies, hoge kwaliteit en uitstekende service vanzelfsprekend. Vandaar dat wij gekozen hebben voor uitsluitend topmerken als Alno, Müller, Punto, Miele, Bosch, Atag, Novy, Liebherr, Kemie, Dekker, Silestone en Dekton.

Onze eigen monteurs staan garant voor een perfecte montage van uw keuken. Natuurlijk is het mogelijk om alle bijkomende werkzaamheden voor u uit te voeren. Een team van erkende vakmensen staat voor u klaar. Van sloopwerk tot oplevering, alles in één hand!

Maak een vrijblijvende afspraak.

Om u echt goed inzicht te geven in alle mogelijkheden, nodigen wij u graag uit om een bezoek te brengen aan onze showroom. Hier bent u tijdens openingstijden altijd welkom voor een eerste indruk, om inspiratie op te doen of om vragen te stellen.

Wilt u liever uitgebreid keukenadvies en een vrijblijvende offerte, maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. Zij nemen graag alle tijd voor u, denken met u mee en geven u eerlijk advies. Natuurlijk is deze afspraak gratis en geheel vrijblijvend!

Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten!   

Team Peters Keukeninterieurs

IMG 2694

St. Jacobslaan 90

6533 BV  NIJMEGEN

Tel:  024-3552220

info@peterskeukens.nl