LANDELIJK, MODERN, STRAK OF KLASSIEK?

Zoveel mensen zoveel smaken.

Voor het eten even bijkletsen aan de keukentafel of gezellig samen eten met uw vrienden. De keuken is tegenwoordig steeds vaker het middelpunt in uw huis. Het is dus van belang dat de nieuwe keuken past bij uw eigen keukenstijl.

In onze showroom vindt u prachtige ALNO keukens in allerlei stijlen. Aan de hand van deze voorbeelden krijgt uw droomkeuken stap voor stap vorm. Hier kunt u volop inspiratie opdoen en bepalen of u gaat voor een landelijke, strakke, klassieke of moderne keuken.

Door jarenlange ervaring en de passie voor het product weten ze bij ALNO waar het op aankomt bij het bouwen van een keuken: eersteklas materiaal, ambachtelijke vakkennis en technische precisie.

Daarnaast wint ALNO regelmatig prijzen op gebied van innovatie en design. Een mooi voorbeeld is de AlnoCera, een keuken uitgevoerd in keramiek. ALNO kreeg hiervoor o.a. de German Design Award 2016 en de Plus X Award 2017 voor beste product.

Al met al redenen genoeg waarom wij uitsluitend met dit hoogwaardige keukenmerk werken.

Laat u inspireren door onze adviseurs en verbaas u over de mogelijkheden in materialen, techniek en ontwerp. Over één ding hoeft u zich in ieder geval geen zorgen te maken; kwaliteit staat bij ons én bij ALNO voorop!

Alno 1 ding

Klik hier voor meer informatie over ALNO.

Klik hier voor de brochure.

 

Peters logo

St. Jacobslaan 90

6533 BV  NIJMEGEN

Tel:  024-3552220

info@peterskeukens.nl

 

Facebook Image
Follow Us On Twitter - Image