PIMP YOUR KITCHEN.
 
Unieke foto-achterwanden die uw keuken afmaken.
Een achterwand in uw keuken zorgt voor uitstraling en maakt de keuken echt af. Een keuken-achterwand moet een aantal eigenschappen hebben. De achterwand moet bijvoorbeeld bestand zijn tegen vocht en hoge temperaturen, eenvoudig schoon te maken zijn en tegen vetten kunnen.
Daarom wordt er vaak gekozen voor de meest bekende materialen als tegels, glas of rvs. Bij ons kunt u ook kiezen voor een fotografische achterwand van PimpYourKitchen.
 
Wilt u net iets anders?
PimpYourKitchen levert fotografische keukenachterwanden op maat ontworpen voor uw keuken, dus altijd een unieke achterwand!
 
Op de website www.pimpyourkitchen.nl vindt u meer dan 200 exclusieve foto's, speciaal gemaakt om op groot formaat haarscherp te blijven! Daarnaast zijn er ruim 170 gerealiseerde keukens van klanten te zien ter inspiratie.
Het aanleveren van eigen foto materiaal is ook mogelijk!
 
Vijf verschillende materialen.
PimpYourKitchen biedt de keuze uit 5 verschillende materialen: Pimp flexible, Pimp Solid, Pimp Solid Brushed, Pimp Solid Uni en het unieke Pimp Superior! Voor iedere ondergrond en budget dus een juiste keuze.
 
Alle materialen houden zich goed achter een gasfornuis. Uiteraard is het belangrijk dat er geen direct vlam- en/of pancontact is met de achterwand, maar daar wordt rekening mee gehouden bij het keukenontwerp.
Van vetspetters of stoom hebben de achterwanden niets te lijden, schoonmaken gaat eenvoudig met allesreiniger. Gebruik nooit schuurmiddelen of schuursponsjes voor het schoonmaken!
Het UV-filter zorgt ervoor dat de kleuren mooi behouden blijven, ook onder invloed van zonlicht. Op de kleurechtheid zit dan ook 5 jaar garantie!
 
Onze samenwerking met PimpYourKitchen.
Nadat wij PimpYourKitchen jaren geleden in een tv programma voorbij zagen komen hebben wij direct contact gezocht. De plaatsing van een achterwand met koeien in onze etalage was de start van een lange samenwerking met dit prachtige bedrijf.
 
In onze showroom kunnen wij u uitgebreid voorlichten en verschillende monsters en materialen laten zien. Bij de aanschaf van een keuken nemen wij uiteraard het inmeten en plaatsen voor onze rekening. Hierbij houden we rekening met stopcontacten of hoogteverschil bij de afzuigkap.
Zo krijgt u een uniek ontwerp volgens de beste kwaliteit en bovendien helemaal op maat voor uw keuken.
 
Wilt u meer weten over de achterwanden van PimpYourKitchen?
Bezoek de website of kom bij ons langs.
 

IMG 2694

St. Jacobslaan 90

6533 BV  NIJMEGEN

Tel:  024-3552220

info@peterskeukens.nl