Dekton.

Nieuw in ons assortiment is het merk Dekton. Dit materiaal wordt gemaakt door de Spaanse steenproducent Cosentino en is iets totaal nieuws. Het is géén natuursteen, géén keramiek, géén kwartscomposiet maar een hele nieuwe categorie genaamd ultracompacte oppervlakken. 

Onze klanten vragen vaak om een werkblad met de look and feel van natuursteen, maar dan met verbeterde producteigenschappen. Cosentino heeft met Dekton een steenmateriaal ontwikkelt dat kras-, vlek-, UV- en hittebestendig is én waarmee natuurgetrouwe looks in beton, hout en natuursteen gemaakt kunnen worden.

De grondstoffen die voor Dekton gebruikt worden, worden ook voor de productie van glas, porselein en composietoppervlakken gebruikt. Doordat het geperst wordt in een pers van 25.000 ton (het gewicht van 2,5x de Eiffeltoren) noemen we het een ultracompact oppervlak.

In samenwerking met Kemie kunnen we het gehele assortiment Dekton aanbieden. Cosentino levert het Dekton materiaal en Kemie maakt er een prachtig werkblad van.

 

De eigenschappen van Dekton:

- UV-bestendig (kan zowel binnen als buiten gebruikt worden!) 

- Hittebestendig (hete pannen geen probleem!)  

- Kras,- vlek,- en zuurbestendig

- Bestand tegen vorst en dooi, dus ook voor een Nederlands klimaat!

 

Dekton is beschikbaar in 3 afwerkingen:

- Gepolijst

- Mat

- Met textuur

 

Uniek aan Dekton:

- 10 jaar garantie op het materiaal na registratie via http://warranty.cosentino.com.

- Keuze uit 37 unieke kleuren

- Gratis kleurstaal mee naar huis 

De door u aangevraagde kleurenstalen kunt u uitsluitend ophalen in onze showroom. U krijgt een e-mail zodra deze voor u klaar liggen. 

 

Klik hier om naar de site van Dekton te gaan. Hier kunt u alle kleuren bekijken, kleurstalen aanvragen en inspiratie kunt opdoen.

dekton1

 

IMG 2694

St. Jacobslaan 90

6533 BV  NIJMEGEN

Tel:  024-3552220

info@peterskeukens.nl