DE KEUKENS

Landelijk, modern, strak of toch klassiek?

Zoveel mensen, zoveel smaken. Voor het eten even bijkletsen aan de keukentafel of gezellig samen eten met uw vrienden. De keuken is tegenwoordig steeds vaker het middelpunt in uw huis. Het is dus van belang dat de nieuwe keuken past bij uw eigen stijl en smaak. In onze showroom vindt u prachtige keukens in allerlei stijlen. Hier kunt u volop inspiratie opdoen en uw droomkeuken ontdekken en samenstellen.

Over één ding hoeft u zich in ieder geval geen zorgen te maken; kwaliteit staat bij ons voorop! Wij werken uitsluitend met hoogwaardige keukenmerken. Deze keukens zijn gemaakt van enkel de beste materialen met een hoogwaardige afwerking en staan garant voor jarenlang keukenplezier.

Beda

Beda staat al 40 jaar voor het verschil tussen zomaar een keuken kopen en je eigen keuken laten maken. Van betaalbare keukens op maat tot zeer exclusieve keukens, volledig in Nederland geproduceerd.

Punto

Punto heeft een uitgekiende en betaalbare collectie keukens die geproduceerd wordt in Duitsland. Van een simpele basisopstelling tot een luxe keuken; alles is mogelijk met een Punto keuken.

Schmidt

Schmidt keukens is ontstaan uit een familie van vakmensen met liefde voor hun vak. Dit Franse keukenmerk staat bekend om hun eigentijdse ontwerpen, prachtig design en moderne materialen. Tot in de puntjes uitgedacht.