DE KEUKENS

Landelijk, modern, strak of toch klassiek?

Zoveel mensen, zoveel smaken. Voor het eten even bijkletsen aan de keukentafel of gezellig samen eten met uw vrienden. De keuken is tegenwoordig steeds vaker het middelpunt in uw huis. Het is dus van belang dat de nieuwe keuken past bij uw eigen stijl en smaak. In onze showroom vindt u prachtige keukens in allerlei stijlen. Hier kunt u volop inspiratie opdoen en uw droomkeuken ontdekken en samenstellen.

Over één ding hoeft u zich in ieder geval geen zorgen te maken; kwaliteit staat bij ons voorop! Wij werken uitsluitend met hoogwaardige keukenmerken. Deze keukens zijn gemaakt van enkel de beste materialen met een hoogwaardige afwerking en staan garant voor jarenlang keukenplezier.

Alno

Een Alno keuken is niet zomaar een keuken, het is een keuken made in Germany. Het merk Alno staat voor de Duitse degelijkheid, de beste kwaliteit, liefde voor detail en steeds weer nieuwe ideeën. Bij Alno leggen ze de lat hoog, net zoals wij dat doen. Een goede combinatie dus!

Müller

Vakmanschap, precisie en maatwerk zijn de drie grote krachten van het merk Müller. Alle fronten en kasten kunnen door dit bedrijf volledig op maat gemaakt worden in iedere gewenste breedte of hoogte. Zo krijgt u een uniek en gepersonaliseerd eindresultaat waar u echt trots op mag zijn!

Rational

Duitse kwaliteit gecombineerd met stijlvol Italiaans design: dat is het kenmerk van de veelzijdige en hoogwaardige keukens van Rational. De zorgvuldig uitgekozen materialen worden met passie op ambachtelijke wijze afgewerkt. Daarom is een keuken van Rational voor het leven!

Punto

Punto heeft een uitgekiende en betaalbare collectie keukens die geproduceerd wordt in Duitsland. Het is een wat meer basic product zonder dat er concessies zijn gedaan op de kwaliteit. Van een simpele basisopstelling tot een luxe keuken; alles is mogelijk met een Punto keuken.