DE GESCHIEDENIS VAN PETERS KEUKENINTERIEURS

Al bijna 40 jaar alles in één hand!

De geschiedenis van Peters Keukeninterieurs gaat terug naar 1985 toen de deuren van onze winkel voor het eerst open gingen. Op 14 februari 2020 vierden wij samen met ons team, familie én grondlegger ons 35 jarig bestaan. We zijn trots op wat we in de afgelopen jaren samen hebben opgebouwd. Ontdek de historie van Peters Keukeninterieurs!

cb51be3123a5e9ad327b60dea255e790_Sfeerbeelden-1-1-e1584535136900-465-465-c-100

Een tweede generatie keukenspecialist

Van vader op zoon

In 1985 openden Toon Peters Sr. samen met zijn vrouw Leida hun keukenspeciaalzaak in Nijmegen. Het winkelpand aan de Voorstadslaan werd ingericht met keukens, waarmee de geboorte van Peters Keukeninterieurs een feit was! Na een jaar werd besloten een eigen pand aan te schaffen en te verhuizen naar een nieuw adres. In de zoektocht naar een geschikt winkelpand, was het opa die de huidige locatie, St. Jacobslaan 90, de beste keuze vond. Hij zag de drukte bij de supermarkt aan de overzijde van de straat (toen nog MIRO) en zei: “Als het daar regent, dan druppelt het bij jou” en hij had gelijk. Wat ooit is begonnen als een kleine zelfstandige keukenspeciaalzaak is uitgegroeid tot een gerenommeerd keukenspecialist, waar sinds 1996 onder leiding van Toon Peters Jr. gewerkt wordt volgens dezelfde beginselen van 35 jaar geleden; kwaliteit en service staat nog steeds voorop.

Pand (2)

Peters Keukeninterieurs anno 2024

Ons team en onze werkwijze

Al bijna 40 jaar staat Peters Keukeninterieurs voor kwaliteit en goede service. Daarnaast vinden wij persoonlijke aandacht en gastvrijheid erg belangrijk. We zijn een echt familiebedrijf en dat is een goede basis voor een perfecte levering en installatie van uw keuken. Met z’n allen zijn we een hecht team, waarbij alles goed op elkaar is afgestemd. We houden van duidelijkheid, u krijgt altijd een transparante en volledig gespecificeerde offerte. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten, ook qua kosten. De installatie van uw keuken wordt natuurlijk gedaan door onze eigen monteurs. Een prachtig product, een fijn team en een tevreden klant. We zeggen hier niet voor niets dat het kopen van een keuken een feestje moet zijn!