HET TEAM VAN PETERS KEUKENINTERIEURS

Vakmensen met een passie voor keukens

Ons kleinschalige team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde mensen met passie voor hun vak en ruime ervaring. Iedereen heeft zijn eigen sterke punten en talenten waardoor wij als team elkaar versterken. Wij zijn goed op elkaar ingespeeld en vullen elkaar perfect aan. Dat is dan ook onze grote kracht: we doen het samen! Deze hechte eenheid binnen ons bedrijf is goed merkbaar en wordt door onze klanten als zeer prettig ervaren. We stellen ons graag even aan u voor.

ONZE ADVISEUR

Toon Peters

Eigenaar / Senior adviseur

Van jongs af aan is het keukenvak mij met de paplepel ingegoten. Ik vind het leuk om alle persoonlijke en individuele wensen samen te voegen tot een uniek ontwerp. Daarbij moet er een goede balans zijn tussen vormgeving, gebruiksgemak en functionaliteit. Ik heet u van harte welkom in onze showroom en laat u graag ervaren dat een keuken kopen ook leuk kan zijn.

Onze projectleider

Dennis Peters

Projectleider

Zodra de plannen van de nieuwe keuken al wat verder gevorderd zijn, kom ik bij u thuis de keuken inmeten. Ook begeleid ik het bouwteam bij hun voorbereidende werkzaamheden. Ik zorg dat het traject vlekkeloos verloopt, iedereen er op de juiste tijd is en het werk netjes wordt gedaan. Ik geniet ervan als de keuken perfect wordt opgeleverd en de klant tevreden is. Mocht het nodig zijn dan help ik onze monteurs graag een handje. Het hele team van Peters Keukeninterieurs heeft de neuzen dezelfde kant op staan, we doen het echt samen.

Onze monteurs

Marco Bogaard

Senior Keukenmonteur

Toen ik begon bij Peters Keukeninterieurs stond Toon Sr. nog aan het roer, dus ik loop al een tijdje mee. Ik werd aangenomen als leerling monteur om alle kneepjes van het vak te leren. Inmiddels heb ik zo’n 25 jaar ervaring als keukenmonteur en nog steeds doe ik mijn werk met veel plezier. Na al die jaren weet ik natuurlijk alle ins en outs op keukengebied. Met mijn handen werken en mooie dingen maken, dat doe ik nog steeds het liefste.

Don Theunissen

Senior Keukenmonteur

Na lang in de woningstoffering te hebben gewerkt wilde ik wel eens wat anders dan vloerbedekking en raambekleding. Toen Toon Jr. mij twintig jaar geleden een baan als keukenmonteur aanbod ben ik vol enthousiasme bij Peters Keukeninterieurs begonnen. Geen dag is hetzelfde, ik mag met mooie materialen werken en ik krijg de tijd om een keuken tot in puntjes perfect te monteren. Absoluut geen massawerk dus en daar houd ik van.

Onze gastvrouw

Maureen Peters

Administratief medewerkster en gastvrouw

Toen ik trouwde met Toon kreeg ik Peters Keukeninterieurs er gratis bij. Ik stopte bij mijn toenmalige werkgever en stapte blanco de keukenbranche in. Ondertussen werk ik alweer meer dan 25 jaar met heel veel plezier bij Peters Keukeninterieurs. Als administratief medewerkster zorg ik ervoor dat alles op dat gebied op rolletjes loopt. Naast mijn werk achter de schermen kunt u mij ook in de winkel tegenkomen als gastvrouw waar ik klanten graag begeleid bij het uitzoeken van materialen en kleuren.