HET TEAM VAN PETERS KEUKENINTERIEURS

Vakmensen met een passie voor keukens

Ons kleinschalige team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde mensen met passie voor hun vak en ruime ervaring. Iedereen heeft zijn eigen sterke punten en talenten waardoor wij als team elkaar versterken. Wij zijn goed op elkaar ingespeeld en vullen we elkaar perfect aan. Dat is dan ook onze grote kracht: we doen het samen! Deze hechte eenheid binnen ons bedrijf is goed merkbaar en wordt door onze klanten als zeer prettig ervaren. We stellen ons graag even aan u voor.

ONZE ADVISEURS

Toon Peters

Eigenaar / Senior adviseur

Van jongs af aan is het keukenvak mij met de paplepel ingegoten. Ik vind het leuk om alle persoonlijke en individuele wensen samen te voegen tot een uniek ontwerp. Daarbij moet er een goede balans zijn tussen vormgeving, gebruiksgemak en functionaliteit. Ik heet u van harte welkom in onze showroom en laat u graag ervaren dat een keuken kopen ook leuk kan zijn.

Joep van Meteren

Junior adviseur

Ik heb een tijdlang bij een grote meubelzaak gewerkt maar was wel toe aan een nieuwe uitdaging. Toen Toon mij vroeg of ik interesse had om het vak van keukenadviseur te leren, heb ik die uitdaging met beide handen aangepakt. Het contact met onze klanten vind ik superleuk, we nemen echt de tijd voor iedereen en de persoonlijke sfeer binnen ons bedrijf is zowel voor de klant als het team erg prettig. Geen keuken is hetzelfde dus ik leer iedere dag weer bij.

Onze projectleider

Dennis Peters

Projectleider

Zodra de plannen van de nieuwe keuken al wat verder gevorderd zijn, kom ik bij u thuis de keuken inmeten. Ook begeleid ik het bouwteam bij hun voorbereidende werkzaamheden. Ik zorg dat het traject vlekkeloos verloopt, iedereen er op de juiste tijd is en het werk netjes wordt gedaan. Ik geniet ervan als de keuken perfect wordt opgeleverd en de klant tevreden is. Mocht het nodig zijn dan help ik onze monteurs graag een handje. Het hele team van Peters Keukeninterieurs heeft de neuzen dezelfde kant op staan, we doen het echt samen.

Onze monteurs

Marco Bogaard

Senior Keukenmonteur

Toen ik begon bij Peters Keukeninterieurs stond Toon Sr. nog aan het roer, dus ik loop al een tijdje mee. Ik werd aangenomen als leerling monteur om alle kneepjes van het vak te leren. Inmiddels heb ik zo’n 25 jaar ervaring als keukenmonteur en nog steeds doe ik mijn werk met veel plezier. Na al die jaren weet ik natuurlijk alle ins en outs op keukengebied. Met mijn handen werken en mooie dingen maken, dat doe ik nog steeds het liefste.

Don Theunissen

Senior Keukenmonteur

Na lang in de woningstoffering te hebben gewerkt wilde ik wel eens wat anders dan vloerbedekking en raambekleding. Toen Toon Jr. mij twintig jaar geleden een baan als keukenmonteur aanbod ben ik vol enthousiasme bij Peters Keukeninterieurs begonnen. Geen dag is hetzelfde, ik mag met mooie materialen werken en ik krijg de tijd om een keuken tot in puntjes perfect te monteren. Absoluut geen massawerk dus en daar houd ik van.

Onze gastvrouwen

Maureen Peters

Administratief medewerkster en gastvrouw

Toen ik trouwde met Toon kreeg ik Peters Keukeninterieurs er gratis bij. Ik stopte bij mijn toenmalige werkgever en stapte blanco de keukenbranche in. Ondertussen werk ik alweer 24 jaar met heel veel plezier bij Peters Keukeninterieurs. Als administratief medewerkster zorg ik ervoor dat alles op dat gebied op rolletjes loopt. Naast mijn werk achter de schermen kunt u mij ook in de winkel tegenkomen als gastvrouw waar ik klanten graag begeleid bij het uitzoeken van materialen en kleuren.

Anneliek Peters

Grafisch ontwerpster

Doordeweeks werk ik voor een IT-bedrijf, maar op zaterdag houd ik mij bezig met de huisstijl van Peters Keukeninterieurs; van logo tot website en van wagenpark tot briefpapier. Bij het maken van de ontwerpen komt mijn opleiding aan de kunstacademie goed van pas. De gezelligheid in het team en mijn creativiteit in het werk kwijt kunnen is voor mij een prima combinatie.