HET TEAM VAN PETERS KEUKENINTERIEURS

Vakmensen met een passie voor keukens

Ons kleinschalige team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde mensen met passie voor hun vak en ruime ervaring. Iedereen heeft zijn eigen sterke punten en talenten waardoor wij als team elkaar versterken. Wij zijn goed op elkaar ingespeeld en vullen elkaar perfect aan. Dat is dan ook onze grote kracht: we doen het samen! Deze hechte eenheid binnen ons bedrijf is goed merkbaar en wordt door onze klanten als zeer prettig ervaren. We stellen ons graag even aan u voor.

ONZE ADVISEURS

Toon Peters

Eigenaar / Adviseur

Van jongs af aan is het keukenvak mij met de paplepel ingegoten. Ik vind het leuk om alle persoonlijke en individuele wensen samen te voegen tot een uniek ontwerp. Daarbij moet er een goede balans zijn tussen vormgeving, gebruiksgemak en functionaliteit. Ik heet u van harte welkom in onze showroom en laat u graag ervaren dat een keuken kopen ook leuk kan zijn.

Mariska Rozenblad

Adviseur

Met mijn achtergrond als interieurontwerpster en styliste neem ik u graag mee in onze showroom en help ik u met het ontwerpen van uw droomkeuken. Het begint namelijk allemaal bij het maken van de eerste schets en het kiezen van de kleuren en de materialen. Samen tot een mooi, praktisch en functioneel ontwerp komen, dat is voor mij het leukste wat er is!

Onze projectleider

Dennis Peters

Projectleider

Zodra de plannen van de nieuwe keuken al wat verder gevorderd zijn, kom ik bij u thuis de keuken inmeten. Ook begeleid ik het bouwteam bij hun voorbereidende werkzaamheden. Ik zorg dat het traject vlekkeloos verloopt, iedereen er op de juiste tijd is en het werk netjes wordt gedaan. Ik geniet ervan als de keuken perfect wordt opgeleverd en de klant tevreden is. Mocht het nodig zijn dan help ik onze monteurs graag een handje. Het hele team van Peters Keukeninterieurs heeft de neuzen dezelfde kant op staan, we doen het echt samen.

Onze monteurs

Marco Bogaard

Senior Keukenmonteur

Toen ik begon bij Peters Keukeninterieurs stond Toon Sr. nog aan het roer, dus ik loop al een tijdje mee. Ik werd aangenomen als leerling monteur om alle kneepjes van het vak te leren. Inmiddels heb ik zo’n 30 jaar ervaring als keukenmonteur en nog steeds doe ik mijn werk met veel plezier. Na al die jaren weet ik natuurlijk alle ins en outs op keukengebied. Met mijn handen werken en mooie dingen maken, dat doe ik nog steeds het liefste.

Don Theunissen

Senior Keukenmonteur

Na lang in de woningstoffering te hebben gewerkt wilde ik wel eens wat anders dan vloerbedekking en raambekleding. Toen Toon Jr. mij vijf en twintig jaar geleden een baan als keukenmonteur aanbod ben ik vol enthousiasme bij Peters Keukeninterieurs begonnen. Geen dag is hetzelfde, ik mag met mooie materialen werken en ik krijg de tijd om een keuken tot in puntjes perfect te monteren. Absoluut geen massawerk dus en daar houd ik van.

Tom Otter

Junior Keukenmonteur

Ondertussen ben ik alweer een tijdje aan het werk als keukenmonteur en zit ik prima op mijn plek binnen ons gezellige team. Ik kan terugvallen op de vakkennis van mijn collega’s en krijg alle ruimte om mij verder te ontwikkelen in het keukenvak. Geen keuken is hetzelfde, elke dag zie ik andere mensen en doe ik nieuwe ervaringen op, dat is precies wat ik zo leuk vind!

Onze orderverwerkster

Kristel Nogarede

Orderverwerkster

Ik heb net als Mariska een achtergrond in de interieurbranche. Na jaren op de winkelvloer heb ik de overstap gemaakt naar deze uitdagende kantoorbaan. Achter de schermen wordt veel gedaan om een order kloppend en correct te verwerken, ik ben blij dat ik daar ook deel van mag uitmaken. Het is een echte uitdaging maar gelukkig krijg ik alle tijd en ruimte om alles te ontdekken en te leren.

Onze administratief medewerkster

Maureen Peters

Administratief medewerkster

Toen ik trouwde met Toon kreeg ik Peters Keukeninterieurs er gratis bij. Ik stopte bij mijn toenmalige werkgever en stapte blanco de keukenbranche in. Ondertussen werk ik alweer meer dan 25 jaar met heel veel plezier bij Peters Keukeninterieurs. Als administratief medewerkster zorg ik ervoor dat alles op dat gebied op rolletjes loopt.