ERVARINGEN VAN KLANTEN

Onze klanten aan het woord

We maken hele mooie keukens, al zeggen we het zelf en op onze service zijn we best een beetje trots. Tevreden klanten, daar doen wij het allemaal voor. En wie kan beter over onze unieke werkwijze vertellen dan onze klanten zelf?

Lees hier hun verhaal en ervaringen.

 

"Geen enkel ontevreden woord"

Peters Keukeninterieurs heeft bij ons een nogal flinke verbouwing uitgevoerd: de oude keuken totaal gestript, een buitendeur van de keuken naar terras dichtgemaakt, het toilet verplaatst zodat er meer ruimte in de keuken ontstond, het aanrecht verplaatst, muren verplaatst en een eindje verderop weer opgebouwd, muur naar kamer uitgebroken enz. Een spiksplinternieuwe keuken, nieuwe plafonds geplaatst, inclusief electra-, leiding- en stucwerk. Hier zijn een aannemer, loodgieter, electriciën, timmerlui, metselaars en de keukenmensen van Peters bij betrokken geweest.

Een enorm karwei van 3 weken, perfect georganiseerd en op/met elkaar afgestemd. We zijn ontzettend tevreden over het resultaat. We willen jullie van harte bedanken voor alle goede zorgen! Jullie zijn fantastisch! Goede service, snelle reacties, plezierige werkmannen, echt geen enkel ontevreden woord van onze kant!

Dhr. en mevr. Schattenberg

"Een parel in huis"

We hebben Toon Peters gevraagd of hij onze hele keuken kon vernieuwen en alles wilde coördineren en organiseren. Het was een flinke klus in een oude boerderij. Het werk was piekfijn voorbereid en uitgevoerd. Er was goede onderlinge organisatie en iedereen die een klus kwam doen leek het groter geheel te kennen. De keuken is een parel in huis geworden.

Dhr. M. Knotter en mevr. A. Klaver

"Alle vertrouwen in Toon"

Al jaren wilde ik een nieuwe keuken, maar ik zag ontzettend tegen alle bijkomende werkzaamheden op. Nadat ik van derden zeer positieve berichten over Peters Keukeninterieurs had gehoord, heb ik toch maar de stoute schoenen aangetrokken en ben ik naar de winkel aan de Sint Jacobslaan gestapt. Vanaf het allereerste contact met Toon Peters had ik er àlle vertrouwen in en dat is het hele proces zo gebleven. Alle medewerkers, zowel van het keukenbedrijf zelf, als de loodgieter, elektriciën, stukadoor, schilder en tegelzetter doen met veel enthousiasme hun werk. De afstemming met Toon verliep heel goed. Kortom, ik ben heel erg blij met mijn nieuwe keuken en ik geniet er elke dag van.

Mevr. M. B├╝chner-Theunisse

"Service en vakmanschap"

Wij hebben onze keuken 10 jaar geleden bij jullie gekocht, wij waren zeer tevreden. We zijn echt verrast door de service en vakmanschap waar we nog steeds op kunnen rekenen. Vandaag is onze kraan gemaakt, zonder dat er kosten in rekening gebracht worden. Dat hadden we niet verwacht, bedankt!

Familie Holland

 

"Niets is deze mensen te veel"

Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de voortreffelijke service en vakmanschap. Het team van Peters Keukeninterieurs is een hecht team dat volop meedenkt zonder "gladde" verkooppraatjes. Wat ze beloven doen ze. Een keuken kopen doe je niet zomaar dus wij waren al op heel wat adressen geweest. Wij hebben een showroom model gekocht, de opstelling is vakkundig aangepast. Ze hebben zelfs een nieuw deurtje besteld, de kraan was vast vooruit gestuurd. Kortom: niets is deze mensen teveel. Wij zijn keer op keer weer verrast dat er zulke fantastische apparatuur in onze keuken zit. Haarlem-Nijmegen ver uit elkaar? Wat is de prijs van een hotelnacht op een nieuwe keuken? Wij bevelen dan ook oprecht Peters Keukeninterieurs Nijmegen aan.

Dhr. en mevr. de Muynck

"Waar vind je dat nou nog?"

Afgelopen week ging onze keukenlade (van de 14 jaar oude keuken) kapot. Het schuifsysteem functioneerde niet goed meer. Vandaag is er iemand gekomen en heeft de zaak weer gerepareerd. Na afloop bleek ook nog eens dat ik niets hoefde te betalen! Waar vind je dat nou nog? Geweldig!

Dhr. K van Houten en mevr. I. Verbiezen

"Alleen maar genieten"

Hartelijk dank voor de prettige wijze waarop mijn nieuwe keuken is geïnstalleerd. Vanaf de eerste informatie tot en met het plaatsen van ’t laatste plintje is alles heel deskundig en ontspannen verlopen. Ik kreeg duidelijk en goed advies. Afspraken werden volgens planning uitgevoerd. Vanuit ’t bedrijf werd er voor gezorgd dat de elektriciën, loodgieter, stukadoor, tegelzetter, keukeninstallateurs en schilder op ’t juiste moment aanwezig waren. Allen overlegden, indien nodig, over praktische zaken en lieten, na afloop, alles zo netjes mogelijk achter. En ’t eindresultaat………zowel in gebruik als uiterlijk is ’t alleen maar genieten!

Mevr. I. Wigboldus