DE SHOWROOM

Kom keukeninspiratie opdoen!

Wees welkom in onze showroom

Peters keukeninterieurs is al bijna 40 jaar een begrip in Nijmegen en omgeving. Bij ons geen onpersoonlijke mega showroom met twintig verkopers maar een kleinschalig familiebedrijf met enthousiaste en servicegerichte vakmensen.

In onze overzichtelijke en sfeervolle showroom bent u van harte welkom om in een ontspannen sfeer en onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee gewoon eens rond te kijken. De opgestelde keukens geven u een goed overzicht van de vele mogelijkheden. Daarnaast hebben we natuurlijk veel voorbeelden van fronten, bladen, grepen en apparatuur, zodat u een goed en compleet beeld krijgt van uw toekomstige keuken.

Maak een afspraak met onze adviseurs

Omdat wij met een kleinschalig team werken kan het in onze showroom onverwacht druk zijn. Dat is natuurlijk niet erg als u eerst eens wilt rondneuzen, maar vervelend als u graag één van onze adviseurs wilt raadplegen. Daarom vragen wij u in dat geval om vooraf een afspraak te maken. Zo voorkomen we teleurstellingen en hebben we alle tijd om uw keukenwensen te bespreken.