OVERIGE SERVICE-AANVRAGEN

Ook na uw aankoop staan wij voor u klaar!

Ervaart u onverhoopt een probleem aan uw keuken? Meldt u dit dan direct aan ons!

Wij hebben alle gegevens van de keukens die wij in de afgelopen 35 jaar verkocht hebben paraat in ons archief. Zo kunnen wij snel de gegevens van uw keuken opzoeken, deze inzien en u zo goed mogelijk te woord staan.

Na uw melding neemt onze servicemonteur zo snel mogelijk contact met u op. In de meeste gevallen komt hij eerst bij u thuis de servicemelding beoordelen, zodat hij precies weet wat het probleem is, welke oplossing er moet komen en welke onderdelen hij eventueel daarvoor moet bestellen. Vaak kan het probleem snel opgelost worden, maar wanneer we een nieuw onderdeel of meubeldeel moeten bestellen hebben we te maken met de levertijden van de leverancier. Wanneer wij de benodigde onderdelen hebben ontvangen wordt er met u een afspraak ingepland om het probleem vakkundig te verhelpen.

Vul het onderstaande formulier in om een servicemelding te maken of neem telefonisch contact met ons op. Onze serviceafdeling is te bereiken op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur

Let op! Heeft u een probleem aan een van de apparaten in uw keuken? En is de garantietermijn verstreken? Het is dan handiger en sneller om meteen contact op te nemen met de leverancier. Klik hier om naar de contactgegevens van onze leveranciers te gaan.

Serviceaanvraag

Uw contactgegevens:

Selecteer een optie:

Bericht: